Den sista dansen

2008-05-30 @ 17:55:30

Så har vi dansat det som skulle bli vår sista dans tillsammans. Har blivit ett par stycken genom åren, Oj, galna vilka danser det varit, vi har kämpat och slitit tillsammans, ibland har vi tappat taget men varje gång har vi fattat varandras händer igen och dansat tills svetten lackat.


Man kan nog säga att vi alltid haft ett väldigt märkligt förhållande till varandra, det har alltid funnits en slags hatkärlek mellan oss. Vårt förhållande har varit som en stormig förälskelse, ena dagen sprakande kärlek för att nästa dag övergå till djupt hat.


Vi har dansat oss genom subtraktion och addition, vi har dansat oss genom areor och algebra och nu på senare år kurvor och formler. Ibland har vi dansat som proffs, men på sista tiden kanske mest som amatörer. Vi har snubblat, du har tappat mig i luften och det har blivit några blåmärken och en och annan stukad fot.


Detta som skulle vara den sista dansen, le grand finale, det som skulle bli en sjuhelvetes show, blev en besvikelse! Vi skulle ju lämna varandra i extas. Skiljas från varandra i glädje, samförstånd och spirande lycka. I stället lämnar vi varandra såhär, ofullständiga och arga. Du för att jag inte förstår och jag för att du är så komplicerad.


The beginning of a wonderful friendship

2008-05-25 @ 22:09:48

Tror att vi kan komma överens riktigt bra, min blogg och jag.

RSS 2.0