Tupplur är grejen

2008-09-16 @ 21:17:20


 

Nej Annabell, jag tänker inte dumpa mina eftermiddagstupplurer i ett försök att återställa min sömnrytm till det ordinära. Jag gillar dem allt för mycket för att slänga bort dem som att de vore skräp.


Jag menar, det ger mig en drivkraft att ta mig igenom dagen, för jag vet att när jag kommer hem så har jag sängen som står där, obäddad och inbjudande. Bara för mig.


Och vilka äventyr Johnny S. Blund tar med mig på sen! Igår åkte jag gigantisk madrass efter båt och tog ett dopp i Åresjön.


Höst och allvar

2008-09-04 @ 21:03:04

Efter ett långt, varmt, spännande och välbehövt sommarlov är det kanske dags att inse att hösten och allvaret är tillbaka igen. Dags att ta sig i kragen, samla ihop de sista krafterna och lägga i nästa växel.


Dags för den sista kraftansträngningen. Tid för finarbetet, polera det sista, fixa de där sista betygen till fulländning. Eller i allfall febrilt försöka skrapa ihop en någorlunda slutpoäng.


Föresten är det ofattbart att det börjar lida mot sitt slut. Den enda livsstil jag vetat börjar sakta rämna, på gott och ont. Det kommer ta ett tag att inse att detta inte är ännu ett år i mängden, utan det sista.


Men jag ska inte gå händelserna i förväg, har ju trots allt några månader att plöja igenom innan detta blir aktuellt. Har i allfall väldigt positiva känslor kring detta tredje år. Jag får för mig, eller nej... jag vet att det kommer bli det bästa året ever!


RSS 2.0