Still got my mojo

2009-01-26 @ 19:50:50

Jag ville bara få det bekräftat. Så, nu kan jag andas ut igen.

Det är så trist utan fisk

2009-01-18 @ 21:15:52

Äntligen har jag och min kompanjon Isabel aka Gossip Girl fått tummen ur röven och planerat in lite fiske. Visst har man byggt upp förväntningar, och hoppas på storfångst. Men vi blir lika glada om vi får ett abborrnapp. Egentligen handlar det bara om att få... något napp.  


Vi har dock inte beslutat oss för vilket fiskevatten vi ska åka till. Finns som bekant två fiskrika vattendrag i vår omgivning.

Kanske någon fler storfiskare också hakar på? 
 


Kyssar? Kramar? Pussar?

2009-01-08 @ 23:46:59

Någonting jag aldrig riktigt förstått mig på är det här med hur man avslutar ett sms. Avslutet gör ju tydligen hela sms:et. Det sätter standarden för vad det är för typ av sms som skickas. Man behöver bara läsa det sista för att förstå om det handlar om en ordväxling mellan två kompisar eller två älskade.  


Det är en hel vetenskap! Alla vet ju att man inte glömmer att skriva puss till ett ragg man är intresserad av. För annars kan man lika gärna lägga ner mobilerna och leta efter någon annan, eller?


Om mina kompisar misstänker en fnurra på tråden med någon vän/beundrare så är alltid deras viktigaste argument "... han slutade ju faktiskt att skriva puss".
Förstå hur stor vikt ett litet ord gör. Man får verkligen, verkligen inte glömma en sådan viktig sak! Det kan ge upphov till katastrof.


Fast det kan bli tvärtom också. För inte så länge sedan råkade en kär vän skriva just "puss", till fel person, nämligen en jobbarkompis som hon inte kände särskilt väl. Hon var till och med tvungen att skicka ett till sms när hon upptäckte sitt grova misstag.
 "... Hehe, jag råkade skriva fel... så du inte blir rädd eller nåt".


Undrar vilka signaler jag sänder ut när jag aldrig skriver vare sig puss eller kram när jag skickar sms. Försökte smälta in i mängden där ett tag, men det blev så jobbigt när jag hela tiden glömde bort det och var tvungen att tänka på vem det egentligen var passande att man skrev vad till.


Såå... Jag ville bara säga att jag tycker om er ändå. Fast ni nästan aldrig får en puss/kram av mig. 

XOXO


RSS 2.0